x
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

T10 W5W 12V Canbus Pro Led 2 Lİ Set Photon

Ürün Kodu : PH7014
409,27 TL
Beğen

Tükendi

Gelince Haber Ver
Listeye Ekle Tavsiye Et Yorum Yap Fiyat Alarmı
Photon T10 W5W 12V Canbus Pro 2'li Blister Led, araç aydınlatmaları için özel olarak tasarlanmış yüksek kaliteli bir üründür. Geleneksel W5W ampullere mükemmel bir alternatif sunar ve aracınızın aydınlatma performansını önemli ölçüde arttırır. Ayrıca, 12V Canbus Pro özelliği sayesinde, aracınızın elektronik sistemine herhangi bir zarar vermeden sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz. Düşük enerji tüketimi ve uzun ömürleri ile dikkat çeker. Geleneksel ampullere göre çok daha az enerji harcayarak daha parlak bir ışık sağlarlar ve bu da hem yakıt tasarrufu hem de çevre dostu bir seçenek olmalarını sağlar. Ayrıca, uzun ömürlü oldukları için sık sık ampul değiştirme zahmetinden de kurtulursunuz. Photon T10 W5W 12V Canbus Pro 2'li Blister Led, kurulumu oldukça kolaydır ve herhangi bir ek parça veya modifikasyon gerektirmez. Standart W5W soketine tam uyumlu olan bu ampulleri, herhangi bir profesyonel yardım almadan kolayca takabilirsiniz. Ayrıca, yüksek kaliteli malzemelerden üretilmiş olmaları sayesinde dayanıklı ve güvenilirdirler. Araç aydınlatmalarında kalite ve performans arayanlar için ideal bir seçenek olan Photon T10 W5W 12V Canbus Pro 2'li Blister Led, güvenilir ve uzun ömürlü bir aydınlatma çözümü sunar. Hem sürüş güvenliğinizi arttırarak hem de aracınızın görünürlüğünü iyileştirerek, hem kendinizi hem de diğer sürücüleri koruma altına alabilirsiniz. Photon T10 W5W 12V Canbus Pro 2'li Blister Led .
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.